NLP Practitioner en Master-Practitioner:

Gelukkiger en tevredener

Veel mensen ervaren dat hun omgeving beïnvloedt hoe zij zich voelen…
Als jij makkelijker wilt communiceren, meer van het leven wil genieten en jouw emoties minder laten beïnvloeden door je omgeving dan zijn NLP Practitioner en Master-Practitioner een goede keuze voor jou.

Wat levert de NLP Opleiding je op?
Het wordt makkelijker om contact te maken met anderen. Je werk zal effectiever worden en je zult je zelfvertrouwen zien groeien.

Een NLP opleiding is een investering in jezelf. Je gaat de positieve effecten merken en je zult ervaren dat het ook de rest van je leven positief beïnvloedt.

Talloze workshops en trainingen heb ik gevolgd. Privé en via mijn werk. Uiteindelijk deed ik na een tijdje weer precies wat ik altijd al had gedaan. Ik was dus behoorlijk sceptisch want er wordt zoveel beloofd… Uiteindelijk heb ik contact met oud-deelnemers gehad die mij vertelden wat het voor hen betekent heeft. Ze waren zeer enthousiast en vertelden hoe ze nu anders met dingen omgingen. Zij hadden de opleiding jaren geleden gevolgd. Dat was voor mij de doorslag om de stap te zetten en mee te doen.

Peter

Blijvend effect bij

persoonlijke ontwikkeling

Het probleem bij workshops en trainingen is dat je na verloop van tijd weer in oud gedrag vervalt…

Herken je dat? Je volgt een interessante training bij een interessante trainer en je merkt dat het echt werkt. Je gaat enthousiast naar huis maar na verloop van tijd merk je dat het effect afneemt en je weer bijna precies doet wat je daarvoor deed.

Wij hebben onderzocht hoe dat komt…

Het was niet eenvoudig om te achterhalen hoe het nu komt dat mensen enthousiast met nieuwe inzichten aan de slag gaan en na verloop van tijd weer terugvallen. Vaak zijn ze dan zelfs verder van huis want je hebt er weer een teleurstelling bij. Na heel veel testen en urenlange gesprekken weten we door de kennis van de afgelopen 10 jaar hoe dat komt.

Wij hebben ontdekt dat persoonlijke ontwikkeling pas zin heeft als 3 elementen bij elkaar komen…

Zonder die drie elementen merk je wel dat je een stap hebt gezet maar heb je continue mentale bevestiging daarvan nodig om het vol te houden. Dat lukt een tijdje totdat je brein moe wordt en steekjes laat vallen. Op dat moment zit je op een glijdende schaal en ben je binnen de kortste keren weer terug bij af.

Door 3 eenvoudig te leren componenten toe te voegen ervaren onze deelnemers wel blijvend resultaat…

Met 3D-NLP™ leer je de effectieve NLP technieken toepassen op exact dát deel van je brein waar het een blijvend effect heeft. We leren je feilloos te herkennen met welk deel van je brein je aan de slag dient te gaan en de juiste NLP techniek te kiezen.

Dat is ook het verschil met reguliere NLP opleidingen waarbij die inzichten niet bekend zijn en je technieken gedurende langere tijd dient te gebruiken. Je moet ze onderhouden om het effect te blijven ervaren. Al onze oefeningen zijn speciaal gemaakt voor een blijvend effect.

Ik vond het best spannend om mij in te schrijven voor de NLP opleiding maar ben blij dat ik het gedaan heb. Ik ervaar nu dat ik veel minder oordeel over anderen en mijzelf. Dat heeft heel veel gedaan met mijn relaties. Ik vind mijzelf ook een stuk aardiger.

Jessica

Opbouw jaarprogramma

Je volgt de NLP Opleiding gedurende 1 jaar die verdeeld is over 24 trainingsdagen die afwisselend op vrijdag en op zaterdag zijn.

Tussen de trainingsdagen liggen ongeveer 2 weken zodat je het geleerde goed kunt integreren in jouw dagelijkse leven. We proberen de schoolvakanties zoveel mogelijk te vermijden.

De dagen in de natuur zijn voornamelijk bedoeld om actief met oefeningen aan de slag te gaan.

Voor het theoretische deel staat er een uitgebreide moderne e-learning omgeving voor je klaar met duidelijke korte video’s, kennis quizzen en andere interactieve elementen.

Tijdens de dagen zijn er ook begeleide oefenmomenten zodat je op een veilige manier zelf aan de slag kunt. We stimuleren dat deelnemers met elkaar afspreken om tussen de trainingsdagen in ook te oefenen.

Meer informatie

Startdata
Je kunt op ieder moment instromen bij de opleiding. Kijk op de kalender voor de data en overige praktische informatie. Je kunt het jaartraject in je eigen tempo volgen en bijvoorbeeld in oktober starten en het jaar daarop afronden of op 1 januari beginnen. Je kunt onbeperkt dagen inhalen of meerdere dagen en zelfs complete jaren herhalen.

Investering
Het NLP jaartraject vergt een investering in tijd en geld. De financiële investering is al mogelijk vanaf € 195,- netto per maand (afhankelijk van je persoonlijke fiscale situatie). Je kunt kiezen of je zelf je lunchpakket meeneemt of onderweg bij een restaurant iets besteld.

Daarnaast krijg je de interactieve dubbel DVD ‘Bereik je doel’ van Marcel van Zuuren. Je ontvangt ook het boek KrachtCommunicatie! van Marcel en je krijgt toegang tot de online Emotie-Koffer™

Je krijgt een uniek werkboek waarin je al jouw persoonlijke aantekeningen, oefeningen, inzichten en te nemen acties kunt uitwerken. Je zult merken dat je dit zult willen bewaren als naslagwerk en herinnering aan jouw unieke ontwikkelingspad.

Levenslange garantie
Je doet slechts 1 x de investering in jouw NLP opleiding. Je kunt, net zolang als de opleiding in deze vorm gegeven wordt, dagen en zelfs complete jaren herhalen. Ons doel is dat jij maximaal effectief gebruik maakt van ons aanbod.

Certificering
Als je jouw jaarboek vol hebt (lees: je hebt alle oefeningen minimaal 1 keer ervaren) dan kun je certificeren voor de internationale 3D-NLP™ Practitioner en Master-Practitioner Certificaten. Deze certificaten worden door werkgevers als waardevol ervaren en tonen ook de criteria waarop de certificaten zijn uitgegeven en wat de deelnemer daarvoor heeft gedaan.

Trainers
Alle NLP trainers zijn zeer intensief bij ons eigen instituut opgeleid. Zij ontvangen supervisie van Marcel van Zuuren – Hoofdtrainer en grondlegger van 3D-NLP™. Je zult Marcel zelf ook regelmatig tegenkomen en ook de mogelijkheid hebben om individuele sessies bij hem te boeken voor verdieping op specifieke persoonlijke onderwerpen.

Naast de financiële investering heb ik lang getwijfeld over de tijdsinvestering. Ik snapte dat het nodig was maar hoe ging ik dat combineren met mijn gezin en werk? Ik kreeg de tip van Marcel om eens met mijn werkgever te praten en die was niet alleen enthousiast om mijn rooster aan te passen, hij wilde ook nog eens meebetalen aan mijn opleiding! Zonder dat duwtje had ik waarschijnlijk nooit die stap durven zetten en had ik niet ervaren wat ik nu allemaal doe en kan.

Eline

NLP Jaartraject

Kies pas een NLP Instituut nádat je gratis NLP in de Natuur hebt ervaren

Neem contact met ons op voor een uitnodiging om een hele dag mee te doen voor slechts € 49,-. Dan weet je exact wat je kunt verwachten, wie de trainers zijn en hoe het voelt om lekker buiten aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Mail naar assistentie@nlpindenatuur.nl of gebruik de WhatsApp knop.

Wie kiest voor NLP in de Natuur?

  • Mensen die ergens vanaf willen

  • Mensen die iets willen bereiken

  • Iedereen die wil weten wat hij of zij écht wil

NLP leer je in de natuur bij…

…een eigenWIJS NLP Opleidingsinstituut

Stichting Persoonlijke Ontwikkeling in de Natuur is een opleidingsinstituut. Wij werken met de nieuwste generatie NLP en met de unieke methodiek 3D NLP ™ die ontwikkeld is door Marcel van Zuuren, auteur van het boek KrachtCommunicatie!.

Dit betekent dat we een ontwikkelingstraject bieden. Zodat jij je steeds verder kunt ontwikkelen, met de 3D-NLP™ Opleiding, in een tempo dat bij jou past.

Veelgestelde vragen

Vraag: “Waarom zou ik meedoen aan het NLP jaartraject?”

Antwoord: Om gelukkiger en tevreden te kunnen zijn in iedere omgeving. Dat jouw omgeving niet meer bepaald hoe jij je voelt maar dat je zelf aan het stuur staat. Om makkelijker te communiceren. Om effectiever (met anderen) te kunnen werken. Om je relatie met de mensen waar je van houdt en die van jou houden te verdiepen. Kortom, omdat je wilt investeren in jouw geluk…

Vraag: “Is de opleiding duur?”

Antwoord: een NLP opleiding is een investering in jezelf van tijd en geld. Onze tarieven liggen, doordat we een stichting zonder winstoogmerk zijn, gemiddeld lager dan bij andere top-instituten terwijl de persoonlijke aandacht en de kleine groepen jouw ontwikkeldoel optimaal ondersteunen…

Vraag: “Wat is het verschil tussen NLP in de Natuur en andere NLP instituten?”

Antwoord: Om die vraag goed te beantwoorden nodigen we je graag uit om deel te nemen aan onze gratis Informatie Sessie. Dan kun je ervaren hoe anders het is.

Toch zijn er wel een aantal verschillen eenvoudig te noemen:

  1. wij zijn een stichting zonder winstoogmerk waardoor we al onze focus op kwaliteit kunnen houden
  2. wij de enige plek bieden waar je de derde generatie NLP: 3D-NLP™ kunt leren dat een fundament heeft dat geen andere NLP opleiding biedt (daar vertellen we je graag meer over tijdens de informatie sessie en kun je het praktisch ervaren)
  3. wij houden niet van saaie zaaltjes maar gaan lekker naar buiten en doen daar de oefeningen in de natuur
NLP Jaartraject

Kom het gewoon eens vrijblijvend ervaren als introducé

Neem contact met ons op voor een uitnodiging om een hele dag mee te doen voor slechts € 49,-. Dan weet je exact wat je kunt verwachten, wie de trainers zijn en hoe het voelt om lekker buiten aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Mail naar assistentie@nlpindenatuur.nl of gebruik de WhatsApp knop.

Hallo, leuk dat je op onze website bent. Kunnen we je ergens mee helpen?
Powered by